Over Bella’s

Wie is Bella’s?

Mijn naam is Annabel Jacobs en ik ben naast mijn baan als DTP-er, gecertificeerd nagelstyliste.
Kom je voor een nagelafspraak in de nagelsalon bij mij thuis? Dan staat de koffie/thee voor je klaar. Het is bij mij een uurtje rust en ontspanning dus geen haast! En je gaat met mooie, duurzame nagels de deur weer uit.

Let wel op: Maak altijd tijdig je afspraak bij welke salon dan ook. Vaak zitten we weken, soms maanden vooruit volgeboekt en is het echt niet een kwestie van vandaag bellen; vandaag of morgen geholpen. Bedenk dus ruim op tijd je afspraak!

Wat ik doe…

Ik styl in de namiddag en in de avonduren nagels. Op dinsdag- t/m donderdag, met gellak (/gelpolish), op natuurlijke nagels. Ik ben ook gecertificeerd voor het plaatsen van IBX , ik ben sponsor en distributeur van FM en ik ben grafisch ontwerper/DTP-er bij gemeente Altena. Wil je een website laten maken? Ook dat kan ik voor je regelen! (vanaf 150,- euro)

Begin 2013 heb ik een opleiding acryl nagelstyliste afgerond, ik heb een opleiding Grafisch Ontwerpen/DTP gevolgd en ik volg een aantal keer per jaar diverse workshops op nagelgebied en DTP.

Acrylnagels zet ik niet meer. Al mijn klanten verkozen gellak boven acryl. Het zetten van acrylnagels vereist een techniek die je constant moet bijhouden en beoefenen. Aangezien ik dat niet meer doe kan ik je geen lange garantie bieden voor acryl en wil je daarom voor acryl- of gelnagels graag doorverwijzen naar een andere nagelsalon hier in de buurt: Nagelstudio ’t Laantje: 06 51689506 of 0183-502868, Mariska nagelstyling: 0183-505048

In mijn salon verkoop ik parfums, scrubs, een complete huid– en gezichtsverzorgingslijn, make-up, home producten en meer! Ook voor een cadeaubon bent u bij mij aan het juiste adres.

Dit allemaal tegen (h)eerlijke prijzen. Deze prijzen blijven zo (h)eerlijk door de persoonlijke verkoop, en niet door dure reclamebureau’s en distributiecentra. Bovendien is alle cosmetica vrij van parabenen en dierproefvrij. Brochures van de producten zijn vrij te verkrijgen in de salon.